Polítiques de privacitat

Qui és el responsable del Tractament de les seves dades personals?

Identitat: PIXEL-ON.COM ( “ PIXEL-ON.COM “)
Domicili social: Carrer d’Osi, 11, 08034 Barcelona
C.I.F. nº: J-43749992
E-mail: rrhh@pixel-on.com
Telèfon: (+34) 625.062.544

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l’usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’informació realitzades a través del Lloc Web i, si escau, enviar-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès.

En els formularis del Lloc Web, serà necessari que l’usuari empleni els camps marcats com “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per PIXEL-ON.COM, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’usuari.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’usuari prestat mitjançant l’acceptació de la clàusula de tractament de dades.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’usuari pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició de el tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva a el tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

L’usuari podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de PIXEL-ON.COM o sol·licitar-ho mitjançant l’enviament de correu electrònic a rrhh@pixel-on.com .

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació a l’respecte de qualsevol d’aquests drets, pot acudir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades ( www.agpd.es C / Jorge Juan, 6 de Madrid ).